REGISTER NOW

SAVE THE DATES

ST. LOUIS | June 8 – 9, 2020

What is OnPOINT?

IASA’s Executive Roundtables are now OnPOINT, totally reimagined using your feedback. OnPOINT is an executive experience meant for all C-Suite titles and job functions, optimized for networking with sessions that break down the silos and appeal across the C-suite. The program will “Educate” and “Inspire” you as a leader.

Conference Schedule

Monday

Room #1Room #2Session Length
1:00 p.m. - 1:10 p.m. |  Welcome1:00 p.m. - 1:10 p.m. |  Welcome10 min
1:10 p.m. - 1:50 p.m. | Changing Talent Needs for Finance/Board Expectations for CFO (BKD)1:10 p.m. - 1:50 p.m. | Tech TopicTotal 40 min: 5 min intro, 35 min content
1:50 p.m. - 1:55 p.m. |  Transition1:50 p.m. - 1:55 p.m. |  Transition5 min
1:55 p.m. - 2:35 p.m. | Responsible Investing-ESG (Cardinal)1:55 p.m. - 2:35 p.m. | Data Security/Reputational Corp Governance (Baker Tilly)Total 40 min: 5 min intro, 35 min content
2:35 p.m. - 2:45 p.m. |  Break2:35 p.m. - 2:45 p.m. |  Break10 min
2:45 p.m. - 3:45 p.m. |  Keynote - ClearwaterTotal 60 min: 5 min intro, 55 min content
3:45 p.m. - 3:50 p.m. |  Transition3:45 p.m. - 3:50 p.m. |  Transition5 min
3:50 p.m. - 4:35 p.m. |  Convo of 4 and CocktailsTotal 45 min: 2 - 20 min sessions w/ 5 min transitions
4:35 p.m. - 4:45 p.m. |  Wrap up10 min
4:45 p.m. - 5:30 p.m. |  Cocktail Networking4:45 p.m. - 5:30 p.m. |  Cocktail Networking45 mins

Tuesday

Room #1Room #2Session Length
9:45 a.m. - 9:55 a.m. |  Welcome Back9:45 a.m. - 9:55 a.m. |  Welcome Back10 min
9:55 a.m. - 10:35 a.m. | Leadership/Talent or Finance9:55 a.m. - 10:35 a.m. | Insuretech OneIncTotal 40 min: 5 min intro, 35 min for talks
10:35 a.m. - 10:45 a.m. |  Break10:35 a.m. - 10:45 a.m. |  Break10 min
10:45 a.m. - 11:25 a.m. | Test Session Q&A w/ Moderator10:45 a.m. - 11:25 a.m. | Reinsurance topic BMSTotal 40 min: 5 min intro, 35 min for talks
11:25 a.m. - 11:30 a.m. |  Transition11:25 a.m. - 11:30 a.m. |  Transition5 min
11:30 a.m. - 12:15 p.m. |  Lunch45 min
12:15 p.m. - 12:55 p.m. | To Be Announced12:15 p.m. - 12:55 p.m. | To Be AnnouncedTotal 40 min: 5 min intro, 35 min for talks
12:55 p.m. - 1:05 p.m. |  Break12:55 p.m. - 1:05 p.m. |  Break10 min
1:05 p.m. - 2:05 p.m. |  Keynote - Johnson LambertTotal 60 min: 5 min intro, 55 min content
2:05 p.m. - 2:15 p.m. |  Wrap up10 min
2:15 p.m. - 3:30 p.m. |  Afternoon Coffee and Networking

Venue/Cost


St. Louis, Missouri

Whether visiting for business or pleasure the Explore St. Louis website is your guide to the best restaurants, hotels, attractions, entertainment and nightlife the Gateway City has to offer. Start exploring today to plan the St. Louis experience that is perfect for you. Join us June 7-10, 2020, let St. Louis captivate you.

During registration, be sure to select the “OnPOINT” registration type to save your spot!

OnPOINT Registration Fees

Registration Fee

OnPoint registration includes all activities at “The Conference”

Current/Early Member Rate – $1,155

*This fee is discounted by $100 when booking hotel reservations at the time of conference registration

Hotel Information

Hotel reservation cut-off date is Wednesday, May 13, 2020.

Courtyard St. Louis Downtown Convention Center: $199

Embassy Suites St. Louis Downtown: $205

Hyatt Regency St. Louis at the Arch: $209

Marriott St. Louis Grand: $209

St. Louis Hilton and the Ballpark: $179

Applicable tax is currently 18.93% subject to change.